12:00

Månsarps IBK P06

Referat: Skillingaryds IK P06 - Månsarps IBK P06

Vi fick förfrågan till denna träningsmatch från Skillingaryd, givetvis tackade vi ja. Man får passa på då det var uppehåll från ordinarie seriespel denna helg.

Vi var väldigt sugna på att bjuda igen efter den snöpliga förlusten i Fair Play i våras. Det märktes absolut på genomgången innan matchstart då alla satt och fokuserade på matchen.

Vi spelar bra dem två första perioderna men deras målvakt plockade lätt våra skott utifrån samt gör ett par reflexräddningar på några till synes givna mål. Vi vinner ändå dem två första perioderna med 0-1 och 0-2.

Tredje perioden lyckas vi spela bollen mer i sidled vilket gör deras box och målvakt hamnar i fel position vilket gör att vi enklare kan hitta nätet i målet. Dessutom har vi mer trafik framför deras målvakt och tar även och sätter dit dem returer som uppkommer. Perioden slutar 3-7. Skottstatistik: 9-30